groeitraject (creatrix®)

 Het Groeitraject –

Reken af met je grootste blokkades  

Wil jij weten wat het is dat jou steeds blokkeert in je leven? Welke beren er op je weg staan en er voor zorgen dat je niet groeit? 
Beren die er voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en als je heel eerlijk bent zorgt dat je aan het overleven bent in plaats van echt aan het leven?

In het groeitraject krijg je hiervoor de lange termijnoplossing aangereikt. Je gaat je blokkades te lijf op een snelle, pijnloze en gemakkelijke manier. Klinkt goed toch?

Het Groeitraject 

Ken je het gevoel; is dit het nu? Probeer je je leven op alle mogelijke manieren te verbeteren maar blijf je voor je gevoel in een cirkeltje ronddraaien. Kom je maar niet verder en kost dat je energie, geluk en je goede humeur?

Mis je iets, knaagt het aan je? Probeer je er maar wat van te maken en neem je genoegen met het leven dat je nu leidt? 
Met de vermoeidheid, het korte lontje, het gepieker, de sleur?  Ben je aan het hopen en wachten dat het ooit beter zal worden, en zit je alleen maar in je hoofd en verwaarloos je je gevoel? Mis je zingeving, flow, rust en geluk? 

Het groeitraject voor grootdromers is een op maat gemaakt intensief programma waarin we op zoek gaan naar datgene dat je tegenhoudt om het leven te leven waar jij gelukkig van wordt. We kijken naar welke emoties en overtuigingen jouw beren op de weg naar een gelukkig leven zijn. 
Als we deze blokkades in beeld hebben lossen we ze op een snelle en blijvende manier op. Hiervoor gebruik ik de unieke en baanbrekende methode Creatrix®

Het groeitraject gaat ervoor zorgen dat je na afloop (en meestal zelfs al tijdens het traject)  positieve en blijvende veranderingen gaat ervaren. Hier geef ik je zelfs garantie op!

Wat is Creatrix®? 

Vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen, als ik dat zeg hoor je vast niets nieuws. Maar hoe komt dat precies? 
Om te beginnen werken onze hersenen anders, de verbindingen in onze hersenen zijn verschillend dan bij mannen waardoor we dingen anders ervaren. Daarnaast hebben wij te maken met onze hormonen/cyclus, onze vrouwelijke intuïtie, creativiteit en moederlijke instincten, kortom de Female Factor. Dat is onze unieke kracht, maar tot voor kort in de psychologische begeleiding van vrouwen ook onze grootste uitdaging.

Want wist je dat de meeste begeleidingsmethodieken ontwikkeld zijn voor en door mannen?
Geen wonder toch dat een hoop dingen die jij tot nu toe al hebt geprobeerd gewoon niet goed (genoeg) bij je werken. 
Daarnaast is het belangrijk dat – wil een methodiek snel, diepgaand én duurzaam werken voor een vrouw – de aanpak hoofd, hart, én onderbuik met elkaar verbindt zodat je zelf met jouw eigen oplossingen kan komen. Dat je ook verder kijkt dan jouw eigen leven, want emoties en overtuigingen heb je veelal overerft gekregen van je voorouders, van generatie, op generatie, op generatie (epigenetica). Daarnaast is het belangrijk dat je niet opnieuw allerlei trauma’s, nare gebeurtenissen en vervelende situaties hoeft te herbeleven omdat dit jouw issues nog verder verankert. 

Verbinden van hoofd, hart en intuïtie. 

Als een van de eerste Creatrix® facilitators in Europa, opgeleid door de grondlegster van de methodiek, mag ik jou begeleiden.


Creatrix® is de eerste methode die rekening houdt met hoe jij als vrouw in elkaar zit, met hoe je hersenen werken en met de hormonen die je hebt. Een methode die jouw hoofd, hart en onderbuik eindelijk in overeenstemming met elkaar laat zijn, die rekening houdt met epigenetica en niet onbelangrijk; de methode waarmee je narigheden niet hoeft te herbeleven. Dit is uniek en baandoorbrekend! Op dit moment zijn er geen andere methodieken bekend in de wereld die dit alles in zich verenigen op de manier waarop Creatrix® dat doet. 
Creatrix® zorgt ervoor dat jij als ambitieuze vrouw en grootdromer in hele korte tijd transformeert naar de persoon die je werkelijk bent, achter al je blokkades! 

Met gezonde spanning startte ik het groeitraject bij Ilona. Ik schaamde mij voor mijn waslijst aan beren die ik verzameld had in de oefeningen voorafgaand aan de sessies. Gelukkig wist Ilona mij gerust te stellen dat dat heel normaal is. Al na de eerste sessie merkte ik de positieve veranderingen op. Ik werd een heel ander mens! Niet alleen ik werd hier heel blij van, maar mijn man en kinderen ook. Ook heb ik eindelijk de knoop door durven hakken en mijn lang gekoesterde wens om een eigen bedrijf te starten waar gaan maken. Ik geniet nog iedere dag van deze keuze, die ik zonder jou niet had durven maken. Dank je wel daarvoor!
Ik heb in mijn leven al heel wat meegemaakt waardoor ik getekend was. Onbewust gebruikte ik dat als excuus om maar niets te hoeven veranderen. Ik heb al vele soorten therapie gehad maar die werkten allemaal niet, of maar kort. Toen ik Ilona hoorde vertellen over de werking van mannen en vrouwen snapte ik waarom het niet werkte en ben ik met Creatrix® begonnen nadat Ilona mij verzekerde dat ik niet alle trauma's meer naar boven hoefde te halen. Ik voel mij lichter, energieker en zo veel vrolijker en gelukkiger dan vroeger. Dit had niet niet meer durven dromen.
Ik zat al jaren in mijn comfortzone wetende dat er iets moest gebeuren. Vaak gaf ik de "schuld" aan externe factoren en verzon ik smoesjes om mijn problemen nog niet aan te hoeven pakken. Ilona kreeg mij zo ver om wél die stap te nemen en nu baal ik dat ik haar niet jaren eerder tegengekomen ben. Dank je wel voor alles! - Irene

Het groeitraject 

Het groeitraject is volledig maatwerk. Gemiddeld duurt het programma ongeveer 2 maanden waarin je bij voorkeur een wekelijkse afspraak hebt met mij.

We focussen ons op jouw issues, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Al deze zaken helpen je niet om te groeien en het beste uit jezelf te halen, dus rekenen we voor eens en altijd met ze af.
We gaan voor het resultaat, ongeacht hoeveel sessies ervoor nodig zijn.

We gaan daarnaast aan de slag met het in kaart brengen van je wensen en dromen, zodat je concrete stappen kunt gaan nemen deze te realiseren. Ik wakker het vuurtje bij je aan welke naar meer energie, blijheid en positiviteit leidt.

Omdat het programma maatwerk is kan het traject langer of korter duren. Maar, we sluiten pas af als jij je resultaat behaalt hebt. 


Om vooraf goed in kaart te kunnen brengen hoeveel tijd je ongeveer kwijt zal zijn én om te kijken of het tussen ons klikt vind ik het belangrijk om voorafgaand vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Om deze afspraak te maken kun je mij een mailtje sturen óf hieronder direct een afspraak inplannen in mijn agenda (klik hiervoor op de afbeelding).

Deze afspraak kan plaatsvinden bij mij in de praktijk in Hoorn of online. 

Nog even kort samengevat waarom Creatrix® wél werkt!
 Creatrix® maakt gebruik van zes belangrijke facetten. Het is: 

  • Genderspecifiek: vrouwen zitten anders in elkaar dan mannen. Andere methodieken, zoals de methodes die gebruikt worden in de psychologie, therapie of coaching, zijn gebaseerd op het mannenbrein en -lichaam, en gaan ervan uit dat deze hetzelfde werken als het vrouwenbrein en -lichaam. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, door vrouwen.
  • Compleet: Creatrix® richt zich op je hoofd (ratio), hart (gevoel) én onderbuik (intuïtie). Alleen door alle drie deze aspecten mee te nemen, kan een methodiek voor vrouwen goed werken.
  • Epigenetisch: het is wetenschappelijk bewezen dat jij in je genen de ervaringen van (onder andere) je ouders  met je meedraagt. Het is dan ook logisch dat je er zonder epigenetica nooit achter zult komen waar sommige van je issues vandaan komen. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.
  • Veilig: met Creatrix® hoef je je trauma’s, nare herinneringen of ervaringen niet te herbeleven. Zo wordt dit negatieve gevoel ook niet verder verankerd in je systeem. 
  • Wederkerig: waar je iets weghaalt (een negatieve emotie, blokkerende gedachte), moet er ook weer iets voor in de plaats komen. Met Creatrix® krijg je voor je negatieve emoties blijvende oplossingen terug, zodat er geen ‘gaten’ ontstaan waar weer nieuwe ruimte is voor negativiteit.
  • Eigen: diep in je binnenste heb je al de antwoorden op je vragen en de oplossingen voor je issues. Bij Creatrix® ga je een diep innerlijk weten aanboren om die antwoorden te vinden. Doordat de oplossing bij Creatrix® uit je eigen onderbewustzijn komt in plaats van dat deze je worden opgelegd van buitenaf, kun je écht een transformatie doormaken.

Creatrix® is de enige methode die gebruik maakt van deze zes facetten. Andere methodieken maken gebruik van slechts één of enkele van deze facetten, waardoor een verandering niet structureel of blijvend is. Alleen wanneer we gebruik maken van deze zes facetten, ontstaat een langetermijneffect en een blijvende verandering in je leven.