Groots dromen vol lef

Ben jij een grootdromer? Ben je ambitieus in je werk of in het ondernemerschap? 

Heb je ambitie om grootse stappen te nemen, om de wereld te laten weten dat jij er bent en wat jij in huis hebt? Om je talenten te laten bloeien? 

En lukt het jou, ondanks die enorme drive die je hebt, maar niet? Door die vervelende stemmetjes die je belemmeren? Is het wel goed genoeg? Kan ik het wel? Blijk maar met je kop onder het maaiveld…

Hoe fijn zou het zijn als je ondanks die overtuigingen tóch jouw groei in kunt gaan zetten. Om te doen wat je het allerliefste doet, zonder beperkend te denken. 

Ik herken het. Ook ik het daar een paar jaar geleden gestaan. Ik had al een paar jaar een goedlopende praktijk als budgetcoach en professional organizer. Ik zat bomvol plannen en was klaar om een stapje hoger te gaan. Meer online zichtbaarheid, het schrijven van een boek.. ieder jaar weer dacht ik: Dit jaar is mijn jaar, nu gaat het gebeuren! Maar die grote stappen bleef ik voor mij uitstellen. Ik organiseerde een laagdrempelige online challenge met als doel mijn boek te financieren, want met die stok achter de deur zou het mij vast wél lukken. Maar door het succes van de challenge en de verwachtingen van de deelnemers voelde ik mij alleen maar ellendiger. Nog meer mensen die mij een mislukkeling zouden vinden. En dat boek? Wie was ik nou om te denken dat ik nog iets toe kon voegen aan de stapels en stapels aan opruimboeken? 

Tijdens mijn opleiding tot Creatrix® Transformologist doorbrak ik eindelijk de blokkade en niet heel veel later kwam mijn boek toch uit. Wat was ik trots! Toen dat eenmaal gedaan was leek het alsof de rem er weer af was en durfde ik weer verder te bouwen aan mijn bedrijf. Ik werd zelfverzekerder., kwam lekkerder in mijn vel te zitten en daar plukte ik ook in mijn privéleven de vruchten van.  

 

Verandering en groei vraagt om vertrouwen in jezelf. En dat vraagt om lef. 
Lef om jouw gedachten en overtuigingen eens beter te bekijken en er afscheid van te nemen als ze niet helpend zijn voor jou.

Vaak heb je al van alles geprobeerd om te veranderen, maar is het niet gelukt om jouw oude patronen te doorbreken. Misschien ben je een paar stappen dichter bij je doel gekomen maar lukt het nét niet om een resultaat te behalen waar je helemaal tevreden over bent.

Iedere keer stap je weer in dezelfde valkuilen, in dezelfde oude patronen maar raak je teleurgesteld omdat het weer niet gelukt is. Dat is toch frustrerend?

Herken je dat je iedere keer weer dezelfde valkuilen tegenkomt? Herken je de frustratie als de dingen niet lukken zoals je die voor ogen had?

Jarenlang ben ik gevangen geweest door schuldgevoelens naar mijn partner en kinderen. Alle tijd die ik voor mijzelf nodig had kon ik immers niet aan hun geven. Ik cijferde mij compleet weg om iedereen gelukkig te maken. Mijn omgeving geloofde niet in mij en ik snapte maar niet waarom. Maar als je niet volledig in jezelf geloofd, waarom zou je omgeving dat dan wel doen? Pas toen ik de volledige verantwoordelijkheid nam en mijn angsten en excuses écht onder ogen durfde te komen lukte het.

Verlang jij ernaar om eindelijk jezelf volledig te laten zien? Om te leven met al je potentieel? Wil je afrekenen met de stemmetjes in je hoofd die je belemmeren? 

Neem dan vandaag nog het besluit om je in te schrijven voor deze levensveranderende training. 

 

Deze training is gemaakt voor jou wanneer je:

  • Het moeilijk vind om bij je gevoel te komen
  • Moeite hebt om te groeien en om uit je vertrouwde comfortzone te komen
  • Geen keuzes durft te maken
  • Veel piekert
  • Uitstelgedrag vertoont

Na deze training weet je:

  • Hoe je brein werkt
  • Hoe je gedachten werken
  • Hoe (jouw) patronen ontstaan
  • Wat er nodig is om te veranderen zodat jij kunt gaan groeien

én heb jij het LEF om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gedrag en keuzes!

De training tweedaagse van 11 en 12 april is vol. Mail naar hallo@ilonavisker.nl om je te verzekeren van een plaatsje in de volgende training!