loslaatchallenge

De loslaatchallenge

5 dagen lang loslaten 

Loslaten, welke associatie heb jij er bij? Vaak hoor ik dat loslaten eng, of spannend is. Je neemt afscheid van iets bekends en vertrouwds…
en dan?

Tijdens de loslaatchallenge wil ik je laten zien dat loslaten iets heel positiefs en fijn is. Dat je, door afscheid te nemen van het oude (en vaak niet meer passende) je ruimte krijgt voor nieuw. Nieuwe spullen, nieuwe gedachten, nieuwe patronen, nieuwe gebeurtenissen. Dan opeens klinkt loslaten zo gek nog niet toch? 

Gedurende 5 dagen gaan we aan de slag met elke dag een ander thema:

  • loslaten van spullen
  • loslaten van de monstertjes in je hoofd (negatieve gedachten en overtuigingen)
  • loslaten van spanning
  • loslaten van toxische relaties
  • loslaten van de ballen die je al te lang in de lucht houdt

Jarenlang heb ik meegedaan aan de landelijke loslaatdag in maart. Dit jaar wilde ik het grootser aanpakken en er een hele loslaatweek van maken. Elke dag loslaten op een ander vlak. Zowel fysiek als mentaal zodat je na een week een stuk lichter voelt! 

Voor het boeken van de Blokkade in Beeld sessie was ik bang dat ik weer geld weggooide aan iets wat voor mij niet zou werken, zoals zoveel dingen die ik al geprobeerd had om verder te komen met mijn bedrijf. Maar de inzichten die ik tijdens deze sessie kreeg zijn zo waardevol, dit had ik nooit durven verwachten. Ik ben anders naar mijzelf en naar mijn onderneming gaan kijken en heb er de volste vertrouwen in dat Ilona mij kan helpen een succesvolle toekomst voor mij en mijn gezin te creëren. – Aranka
Even een uurtje sparren dacht ik, maar ik werd gelijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Alle tot dan toe gegronde redenen waarom ik mijn bedrijf nog niet kon starten bleken excuses om maar niet te beginnen, omdat ik bang ben voor wat er daarna gaat gebeuren. Samen met Ilona ga ik mijn angsten aanpakken en durf ik eindelijk mijn droom waar te maken! – Daphne
Ik zat al jaren in mijn comfortzone wetende dat er iets moest gebeuren. Vaak gaf ik de "schuld" aan externe factoren en verzon ik smoesjes om mijn problemen nog niet aan te hoeven pakken. Ilona kreeg mij zo ver om wél die stap te nemen en nu baal ik dat ik haar niet jaren eerder tegengekomen ben. Dank je wel voor alles! - Irene

Ben jij er klaar voor om je los te maken van alles wat je nu tegenhoudt om te groeien. Om los te laten, zodat je andere dingen vast kunt grijpen. Kansen bijvoorbeeld, of liefde voor jezelf en belangrijke naasten. Loslaten zodat je vrij komt van schuldgevoelens, van overtuigingen die je tegenhouden. Loslaten van taken zodat je meer ruimte en rust kunt ervaren in je dag. Zodat je deze vrijgekomen ruimte in kunt vullen met dingen waar je energie van krijgt. 

Deze loslaatchallenge doe je mee voor een bedrag van € 17,00.
De eerste les komt vrij op maandag 11 maart, iedere dag ontvang je een mail met het thema van die dag. In de besloten facebookgroep kun je je ervaringen met het thema delen. Ook zal ik regelmatig online aanwezig zijn voor jouw vragen en om je een hart onder de riem te steken als het toch wat lastiger blijkt dan gedacht.
Mocht de week te kort zijn voor je, geen nood. De lessen en de facebookgroep blijven nog minimaal een jaar na de start beschikbaar. 

Ja ik wil loslaten!

Ik doe mee met de loslaatchallenge en leef daarna een stuk lichter

Met mijn jarenlange ervaring als professional organizer heb ik vele mensen geholpen om los te laten. In eerste instantie lijkt het er op alsof je alleen afstand neemt van spullen en taken, omdat dat nou eenmaal zichtbaar is. Maar loslaten gaat veel verder dan dat. Want kun jij je voorstellen dat wanneer je die kleding wegdoet die je al jaren bewaart voor “als je weer op gewicht komt” je behalve die kleding ook heel iets anders wegdoet? 
Schuldgevoel, want al die dure spullen hangen te verstoffen in je kast. Gevoel van falen, want waarom pas je er na al die jaren nogsteeds niet in? 
Verwachtingen, die je op jezelf projecteert maar anderen misschien ook op jou? Dus, behalve ruimte in je kast krijg je zelf ook ruimte. Ruimte om te accepteren wie dat je bent zoals je bent, en dat dat helemaal prima is. Geen rotgevoel meer als je je kast opentrekt, omdat alles wat er in hangt ook past. Geen druk, om af te vallen, te sporten en/of aan een jezelf opgelegd ideaalbeeld meer hoeven te voldoen. Hoe zou jij je voelen?

Om je dit, op meerdere vlakken in jeleven te laten ervaren wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met de loslaatchallenge. 

Ja ik wil loslaten!

Ik doe mee met de loslaatchallenge en leef daarna een stuk lichter