ondernemers
programma

Voor professional organizers die meer resultaat van hun werk willen zien, of het spannend vinden om alleen aan de slag te gaan  is er het ondernemersprogramma. Het programma biedt je een combinatie van persoonlijke ontwikkeling en praktische stappen zetten in je bedrijf. Samen laten we jouw bedrijf groeien!

Prijs:
(Oud) cursisten: € 100 ex BTW 
Niet cursisten: € 180  ex BTW

  • Praktisch, thematisch en gericht aan de slag.

  • Leg je problemen voor en laat de community met je meedenken: doe het samen.

  • Laat je inspireren door de verhalen en oplossingen van anderen.

Bouwen aan een succesvolle organizing praktijk

Je bent een (aankomende) kei in je vakgebied, maar dat ondernemen is doodeng, lastig en/of jouw struikelblok!
Ik snap je.

Toen ik 10 jaar geleden begon met ondernemen wist ik ook niet waar ik het zoeken moest. Iedereen riep de gouden formule te hebben, de één zei dat ik dit moest doen, de ander precies het tegenovergestelde…

Fast Forward 10 jaar later heb ik een goedlopende en stabiele onderneming. Heb ik naamsbekendheid en ben zichtbaar voor klanten, samenwerkingspartners en de media.

Nu is het tijd om mijn kennis door te geven aan ondernemers die net als ik destijds staan te trappelen om hun eigen bedrijf te starten of al gestart zijn en hun bedrijf niet van de grond krijgen.

Het programma

Maandelijks zoomen met de groep

Vanaf  mei starten we iedere maand met een ZOOMcall en gedurende de maand krijg je van mij opdrachten rondom het thema. De lessen van januari – april staan al klaar voor je en zijn direct te volgen. 

Daarnaast is er een maandelijkse Q&A, een facebookgroep en er zijn samenwerkdagen… alles om jouw bedrijf een vliegende (door) start te geven!

Een greep uit de thema’s van 2021

Doelen stellen

Hoe stel je nu goede en heldere doelen die je motiveren?
Wat is jouw stip aan de horizon en hoe kom je daar? 

Zichtbaarheid

Je hebt zo veel moois te bieden, maar hoe laat je dat aan de buitenwereld zien? Hoe zorg je dat je klanten jou vinden? Daar gaan we dieper op in in deze module. 

Storytelling

Storytelling is een belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategie. Leer jouw verhaal kennen en deze te delen met de buitenwereld.

Prijzen bepalen

Een van de meest gestelde vragen van startende ondernemers; hoe bepaal ik mijn prijs?
Krijg hier duidelijheid in voor al je diensten en producten. 

Productiviteit

Een succesvol bedrijf opzetten en ook nog tijd overhouden voor je gezin? Je gaat hier zelf mee aan de slag zodat je niet alleen zelf een stuk productiever wordt maar deze kennis ook mee kunt nemen naar je klanten.

Omgaan met kritiek

Zou je dit nu wel doen? Is het niet te groots/ duur/ moeilijk? Als je het zelf niet denkt komt iemand uit je omgeving hier wel mee. Hoe ga je hier mee om? 

Jouw ideale klant

Een van de eerste stappen bij het opstarten van je eigen bedrijf is het leren kennen van je ideale klant. Wil je iedereen helpen? Dan help je uiteindelijk niemand. Hoe dat zit vertel ik je in deze module.

Jezelf leren kennen als coach

Wie ben jij als coach/ begeleider? Wat zijn jouw valkuilen en sterke punten? Hoe beter je jezelf kent hoe meer je jezelf af kunt stemmen op de juiste klanten die bij je passen. 

Leren verkopen

Je kent je klant, je kent je prijs, maar toch is dat verkopen nog wel erg lastig en spannend. Na deze module niet meer! 

Samenwerkdagen

Eens per 2 maanden kun je kiezen of je naar mijn locatie in Hoorn komt of online de samenwerkdag volgt. Een goed moment om aan je opdrachten te werken of eventuele achterstanden weg te werken.
Inclusief lunch en gratis parkeren voor de deur.

Een jaar lang deel uitmaken van de organizing community

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Waarom alleen het wiel uitvinden terwijl je dit ook samen kan doen. Niet met je concurrent maar met je partners. We hebben allemaal hetzelfde doel, samen staan we sterk!

Begeleid door expert Ilona Visker

Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat je meemaakt als (startende) ondernemer. Welke valkuilen er zijn, wat je tegen kan houden om succesvol te worden, of uberhaupt te beginnen. I’ve been there…

Met mijn 10 jaar ervaring als ondernemer haal ik mijn kennis niet alleen uit de praktijk maar ook uit de talloze opleidingen, cursussen, challenges, workshops, boeken die in deze afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd. Al die uren studie heb ik al voor je gedaan.

Mijn missie is om Nederland te bevrijden van mentale en fysieke rommel. Omdat mij dat niet in mijn eentje lukt ben ik in 2019 begonnen met het opleiden van een nieuwe lichting professional organizers.
Nu is het tijd om deze nieuwe lichting organizers verder te helpen, ongeacht waar ze opgeleid zijn. Samen maken we Nederland opgeruimder!

Aanmelden voor het programma

Het programma startte 1 januari 2021, er staan dus al een aantal lessen startklaar voor je. Bij hoge uitzondering open ik eenmalig nog een keer de deuren op 1 mei 2021 zodat je de rest van het jaar live mee kunt doen. Hierna is het niet meer mogelijk in te stromen. 

 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik iedere maand instappen?

nee, als de deuren dicht zijn kun je niet tussentijds instappen.Na 1 mei zullen er geen mogelijkheden meer zijn in 2021 

Ik ben nog niet gestart als organizer, is dit dan wel iets voor mij?

een goede voorbereiding is het halve werk, als je nog niet gestart bent maar wel voornemens bent om te starten is het heel goed om nu alvast te beginnen met een goede basis in het jaarprogramma.

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?

Zo lang je lid bent heb je toegang tot de lessen, dus in ieder geval een jaar vanaf de start van het jaarprogramma.

Wat is er live en wat al opgenomen?

Alle thema’s van eerder dit jaar (januari t/m april) zijn al geweest. De opnames van de ZOOMcalls zijn opgenomen in de leeromgeving en dus direct beschikbaar voor je. Vanaf mei t/m december 2021 zijn alle lessen live mee te doen voor jou.