organize!

 vakblad voor organiserende ondernemers

Het thema van deze editie is professionaliseren.

Bestel jouw exemplaar voor  €13,95

Voor organiserende ondernemers      Elke uitgave vol inspiratie en tips      Vakblad voor starters en gevestigde ondernemers

In deze uitgave

Het thema van deze editie is professionaliseren. Hoe ga jij daar mee om? Maak je bewuste keuzes voor je bedrijf of rol jij van het ene avontuur naar het andere?
Raak geïnspireerd door de verhalen, tips en ervaringen van de ondernemers in het magazine.

Astrid Haveman

“DISC helpt bepalen welke organizingmethode bij een klant past”

Femke Hogema

“Ik ga koffiedrinken in New York met de bedenker van Profit First”

Kim Buining

“Tegengas hoort bij in de Arena staan”

Waarom Organize?

Het 3e nummer van het vakblad Organize! telt 80 pagina’s vol inspiratie, informatie en verhalen speciaal voor de organiserende ondernemers zoals professional organizers en virtual assistants.

 

In deze editie vertelt Mira Saia hoe ze op het idee kwam om VA matchmaker te worden, laat professional organizer Karen Visser zien hoe zij haar boeken geschreven heeft en vertelt het team achter topondernemer Zarayda Groenhart hoe zij haar achter de schermen ondersteunen.
Wil je weten hoe profit first naar Nederland gekomen is? Daar vertelt Femke Hogema je graag alles over.

Voor € 13,95 ligt Organize! binnen een paar dagen bij je op de mat, of lees je hem online.

Met het vakblad Organize! wil ik een vakblad in magazinevorm aanbieden. Mooi vormgegeven inhoudelijke artikelen, interviews en vooral veel inspiratie worden op een luchtige manier gebracht.

Het magazine is voor zowel de starter als de doorgewinterde organiserende ondernemer. Of je nu professional organizer, Virtual Assistant of als PA werkzaam bent hebben wij ondanks dat ons werk verschilt ook een overlap met elkaar; daar waar we organiseren, met of voor de klant, raken we elkaar.

Wil jij het tweede digitale nummer van Organize! in je inbox ontvangen?

Organize! Vakblad online editie 2 €8,95

Adverteren?

Wil jij op een effectieve manier organiserende ondernemers warm maken voor jouw product of dienst? In direct contact staan met professional organizers, virtual assistants (VA) en/of personal assistants?
Adverteer dan in Organize!