over Ilona

In 2010 startte ik mijn bedrijf als budgetcoach en professional organizer. Ik ruimde jarenlang talloze huizen, werkplekken en administraties op. Ik hield echt van mijn werk. Ik had leuke klanten en behaalde met deze vrouwen de mooiste resultaten. Maar ik wilde meer. He kriebelde, ik wilde dieper gaan en mijn klanten nóg beter kunnen helpen in hun strijd tegen de spullen. Dat het in de meeste gevallen al lang niet meer om spullen ging had ik wel al door. Vaak gebeurde er van alles in het hoofd van mijn klanten. Spullen werden gebruikt als muurtje voor de buitenwereld, als reden om andere dingen uit te stellen. Het was een stil protest in een niet lekker lopende relatie, ga zo maar door. Daar wilde ik mij op richten. Ik wilde deze vrouwen bevrijden van hun “last”. 

Om dat te kunnen doen heb ik verdieping  in mijn vak gezocht door het volgen van de Leergang senior professional organizer. Een post HBO-opleiding voor ervaren professional organizers die klaar waren voor een volgende stap. Ik heb daar onwijs veel geleerd over psyche, gesprekstechnieken en heel veel meer interessante dingen die ik bij mijn klanten in kan zetten. Maar toch was dit rupsje nooitgenoeg nog niet tevreden. 

Ik wilde meer, nóg een laag dieper, nóg betere resultaten behalen. Nu niet meer alleen in huis, maar ik wilde de hoofden van mijn klanten opruimen. Ik wilde die volle hoofden ontdoen van alle belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten en emoties die ervoor zorgden dat ze in hetzelfde kringetje blijven draaien. Dat ze bepaalde stappen in hun leven niet durfde te nemen. Dat ze eigenlijk niet voor de volle 100% uit het leven haalde.

Al scrollend op facebook kwam ik op een middag een oproep tegen. Ik weet niet meer wat precies de woorden waren die ik las, maar het kwam neer op het feit dat er vrouwen gezocht werden die als pionier een baanbrekende methode in Nederland wilde introduceren. Ik had geen idee welke methode het was en wat ik er mee kon, maar diep van binnen hoorde ik een hele harde “ja”. Deze ja heb ik gevolgd waardoor ik mijzelf nu een van de eerste Nederlandse Creatrix Facilitators®mag noemen.

Het ontbrekende puzzelstukje, dat is hoe Creatrix® ook wel genoemd wordt door vrouwen die deze krachtige methode omschrijven. Heel veel therapieën en behandelingen werken voor een deel, maar er blijft altijd een stukje missen. De “pijn” wordt nooit helemaal weggehaald. Creatrix®kan dat wel. Ik ben zo blij dat ik destijds blind op mijn intuïtie gevaren heb en zonder enige voorkennis deze opleiding gevolgd heb.
Ook voor mij was Creatrix®het ontbrekende puzzelstukje. Zowel voor mijzelf als voor mijn praktijk. Nu beschik ik écht over alle “tools” die nodig zijn om huis en hoofd op te ruimen. Om vrouwen te transformeren en ze af te laten rekenen met alle blokkades, negatieve overtuigingen en emoties die ze tegenhielden om hun droomleven te leven.

Dat is wat ik nu doe. Ik help vrouwen met zowel hun fysieke rommel (spullen) als de rommel in hun hoofd. Snel, doeltreffend en met blijvend resultaat. Wat kan ik voor jou betekenen?