organizing

Professional Organizing
voor een opgeruimde omgeving

Herken jij het gevoel dat je constant achter de feiten aan loopt? Dat je geleefd wordt en je geen moment rust meer hebt? Dat je je niet kunt focussen en daardoor dingen uitstelt of er uren extra mee bezig bent?

Dat er geen einde aan de rommel lijkt te komen en je je daardoor niet meer kunt ontspannen of iets voor jezelf kunt doen zonder je er schuldig over te voelen?

Dan kan het zomaar zijn dat jij te veel rommel in je omgeving hebt. Een te veel aan spullen in je omgeving verzamelen gaat vaak ongemerkt. Maar als het eenmaal (te) vol is, zorgt het voor heel veel ongemakken.

Ik kan jou begeleiden bij het krijgen van grip op jouw spullen. Samen maken we een plan van aanpak en kijken we hoe we op een zo gemakkelijk mogelijke manier het beste resultaat kunnen verkrijgen.
Tijdens dit proces loop je ongetwijfeld tegen ingesleten patronen en valkuilen aan. Door daar aandacht voor te hebben en te bekijken hoe je die patronen zo kunt aanpassen dat ze voor je in plaats van tegen je werken.

Je krijgt letterlijk en figuurlijk weer ruimte om te groeien.

Ilona heb ik leren kennen als iemand die gemakkelijk the lead neemt, mensen bij de hand pakt en de weg leidt. Ze is pragmatisch, houdt van aanpakken, is to the point en oplossingsgericht. Als je werk aan haar uitbesteed werkt ze nauwgezet en consciëntieus. Ze maakt waar wat ze zegt en als het anders loopt dan verwacht of gepland laat ze dat weten. Een betrouwbare partner in business en een goede sparring partner bij de aanpak van problemen - Jan Kroese
Ilona heeft ons helpen opstarten met een grote opruimklus op zolder. Na vier uur was er al heel veel resultaat te zien en hadden wij genoeg tips&trucs gekregen om zelf verder te gaan. Zo konden we op tijd aan de zolderverbouwing beginnen! Ilona raad ik iedereen aan! - Miranda Rood
Samen met anderen aan de slag geeft motivatie en andere inzichten. Ilona geeft goede tips en spoort je aan om na te denken over waarom het nodig is om je huis een opruimbeurt te geven. Ik ben zelf heel veel opgeschoten en de webinars hebben voor inzicht gezorgd, waarom allerlei spullen die je nooit gebruikt zo moeilijk weg te doen zijn. De anderen motiveren je om af te maken waar je mee begint. Volgende keer doe ik vast weer mee. Bedankt Ilona. - Wilrike van Kleef

Het opruimen en organiseren van jouw spullen kan op vele manieren en op verschillende plekken in jouw omgeving; bijvoorbeeld bij je thuis of op je werkplek.

Mijn begeleiding kan online via een online programma of door je van een afstand te coachen. Het kan een traject zijn van meerdere weken of maanden, maar ook een dag(deel) zijn waarin ik je op weg help. Alles is maatwerk en afgestemd op datgene wat jij nodig hebt. 

Wil je weten wat ik voor jouw specifieke situatie kan betekenen? Dan maak ik graag kennis met je. Tijdens het kennismakingsgesprek stel ik je vragen en bekijken we (indien mogelijk) de ruimtes waar het om gaat. 
Om een vrijblijvende afspraak in te plannen kun je op de afbeelding hieronder klikken.