themadagen

Klanten werven, workshops geven, omgaan met kritiek… er is nog genoeg te leren als je eenmaal als organizer aan de slag bent. Daarom heb ik de Organize! themadagen in het leven geroepen. Jezelf een dag of dagdeel onderdompelen in informatie om weer een stapje verder te groeien in je kennis en je bedrijf.

Alle themadagen zijn online en dus lekker vanuit huis te volgen. 

Organize! Themadagen

Themadagen worden online gegeven en zijn inclusief lesmateriaal en certificaat van deelname.

Klanten werven en zichtbaarheid

dinsdag 20 september 2022 9:30 – 12:30
€25

Workshops geven

vrijdag 7 oktober 9:30 – 12:30
€25,-

Intervisie

alleen voor Let’s Organize organizers
Meer informatie volgt

Mindset

Donderdag 8 december 19:30 – 22:30
€25

(oud) cursisten krijgen 15% korting op de themadagen met de code: 15ikbenklant

Veelgestelde vragen

Voor wie zijn de themadagen?

Deze dagen zijn voor zowel de reeds gestarte als de nog startende professional organizers en mensen in andere organiserende beroepen

Ik ben nog niet gestart als organizer, is dit dan wel iets voor mij?

Jazeker, het is hartstikke leuk om je al voor de start te voeden met informatie zodat je straks een vliegende start hebt!

Waar zijn de themadagen?

De themadagen zijn online via ZOOM. Voor deelname ontvang je een link. Mocht je er niet live bij kunnen zijn dan krijg je achteraf de opname.

Moet ik de opleiding bij jou gedaan hebben om mee te mogen doen

Nee, iedereen is van harte welkom. De (oud) cursisten aan mijn opleiding tot professional organizer ontvangen wel een korting van 15% op de themadagen

georganiseerd door expert Ilona Visker

Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat je meemaakt als (startende) ondernemer. Welke valkuilen er zijn, wat je tegen kan houden om succesvol te worden of om uberhaupt te beginnen. I’ve been there…

Met mijn inmiddels 11 jaar ervaring als ondernemer én professional organizer haal ik mijn kennis niet alleen uit de praktijk maar ook uit de talloze opleidingen, cursussen, challenges, workshops, boeken die in deze afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd. Al die uren studie heb ik al voor je gedaan.

Mijn missie is om Nederland te bevrijden van mentale en fysieke rommel. Omdat mij dat niet in mijn eentje lukt ben ik in 2019 begonnen met het opleiden van een nieuwe lichting professional organizers.
Samen maken we Nederland opgeruimder!