1op1      Workshops      Prive workshops

Particulier     |    Zakelijk

Blikopener 1 op 1 – Zakelijk

In een blikopener sessie verruim je letterlijk en figuurlijk je blik. Samen zetten we in de tafelzandbak, met behulp van miniaturen jouw situatie en/of je vraagstukken neer. We kijken wat er in beeld komt en indien nodig diepen we dit verder uit in een nieuwe opstelling in de zandbak.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Waar liggen mijn mogelijkheden en kansen?
  • Ik loop over van ideeën maar hoe weet ik wat ik moet kiezen?
  • Het is soms zo’n chaos in mijn hoofd, hoe krijg ik focus?

Voor

€148,-

Hoe verloopt een sessie

  • Samen zetten we, aan de hand van jouw verhaal,  een beeld neer over je situatie zoals deze nu is en de eventuele vragen die hebt. Door dit beeld in het zand neer te zetten verruim je je blik en zie je meer.
  • We bekijken en bespreken wat jij in je bak neerzet.
  • Vervolgens maken we een tweede opstelling, met miniaturen in het zand, en werken we toe naar een bepaald doel of toekomstbeeld en kijken we naar de stappen die gezet kunnen worden. Waarmee zou je kunnen beginnen?
  • De eventuele valkuilen die je wilt overwinnen en de mogelijkheden en kansen komen duidelijk in beeld, je weet dus waar je je op voor kunt bereiken en de eerste stap wordt daardoor makkelijker om te zetten!

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen de mastermind en het Jaarprogramma?

De mastermind was een bonus voor de cursisten van 2019 en niet los te koop. Deze mastermind is 1x in de 6 weken en de vragen/ onderwerpen komen vanuit de deelnemers. In het jaarprogramma komt alle input en de onderwerpen van mij uit en dit programma is voor iedereen toegankelijk, (oud) cursist of niet!

Kan ik iedere maand instappen?

nee, als de deuren dicht zijn kun je niet tussentijds instappen. Je zal dan moeten wachten op het eerstvolgende instapmoment.

Ik ben nog niet gestart als organizer, is dit dan wel iets voor mij?

een goede voorbereiding is het halve werk, als je nog niet gestart bent maar wel voornemens bent om te starten is het heel goed om nu alvast te beginnen met een goede basis in het jaarprogramma.

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?

Zo lang je lid bent heb je toegang tot de lessen, dus in ieder geval een jaar vanaf de start van het jaarprogramma.

Kan ik ook thema's overslaan?

het abonnement loopt een jaar en loopt gewoon door, ongeacht of je die maand wel of niet met de stof aan de slag gaat. Omdat de prijs zo laag gehouden wordt kunnen wij niet maandelijks abonnementen aan- en uitzetten.

Kan ik ook thema's overslaan?

Iedereen die start met zijn onderneming is welkom om mee te doen aan dit jaarprogramma. Bedenk je alleen wel dat de meeste voorbeelden en casussen gaan om coaching en leveren van diensten. Ben jij dus coach, VA, PA of andere organiserende professional dan kun je je hier prima in vinden!

Praktische informatie

Prijs
€148,- (inclusief €29,04 BTW)

Locatie
De sessie is binnendeurs:
Van Beijerenstraat 56
1623JG Hoorn 

Parkeren
Gratis parkeren voor de deur, genoeg plek.

Bijzondere informatie: COVID 19
De bakken staan meer dan 1,5 meter uit elkaar en de ruimte heeft goede ventilatie. Neem naar wens je eigen mondkapje mee. Meer informatie in de Veelgestelde vragen

Contact
(Alleen) voor whatsapp vragen: 0614237934

email: hallo@ilonavisker.nl

Over de docente

Ilona coacht en begeleid al 10 jaar ondernemers en particulieren met vraagstukken over structuur, overzicht, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Na verschillende coachingsopleidingen en trainingen te hebben gevolgd, waaronder de senior opleiding voor professional organizer, AD(H)D coach en Body Mind Language (BML) kwam in 2018 Blauwprint op haar pad waar ze al 2 jaar heel enthousiast mee werkt.