Word Organizer Dag!

Let’s organize!  Maandag 20 mei 2024 is het Word Organizer Dag! 
Een hele dag in het teken van het allerleukste beroep van Nederland; professional organizer! 
De hele dag staan er lives en video’s voor je klaar in een besloten facebookgroep, die je kunt bekijken wanneer je wil! 

20 mei 2024
9:00 – 22:00 
online 

Wil je professional organizer worden? of wil je je juist verdiepen?

 Op de Word Organizer Dag hebben we voor ieder wat wils! Interviews met collega’s, informatie over het werken als professional organizer, ga in gespek met onze docenten. Lees, luister, kijk én praat mee tijdens deze dag, die helemaal in het teken staat van ons mooie vak! 

Miranda

Miranda over de Word Organizer Week:
Mijn grootste inzicht is dat ik niet wist waar mijn passie lag qua werk. Door deze week te volgen heb ik besloten na een jaar ziek thuis te zijn geweest mijn oude baan op te zeggen en voor een vaststellingsovereenkomst te gaan. Dit heeft mij zoveel inspiratie gegeven. Mijn ADHD zie ik als kracht en extra talent. Ik kan mijn oude functie als secretaresse zeker gebruiken. Zit er ook aan te denken om iets met deze doelgroep te gaan doen. Superleuk om deze week te hebben gedaan en dank iedereen voor jullie commentaar en tips. Wens iedereen ook succes met hun eigen proces hierin. 

Linda

Over de Word organizer Week: 
Mijn grootste inzicht: dat ik al veel eerder een carrière switch had moeten maken. Ik sta helemaal aan het begin als ondernemer maar wordt zo gelukkig van de stappen die ik tot nu toe heb gezet.

Ruby

Over de Word organizer Week:
Mijn grootste inzicht is dat het superbelangrijk is voor mij om plezier in mijn werk te hebben en er energie uit te kunnen halen. Ik besefte in deze week dat ik dat nog nooit heb gehad… en ik ben 48. Dat is niet oké! Ik ga ervoor om dat wel te gaan ervaren.

Al 10x eerder organiseerde de Organize Academy de WOW; Word Organizer Week. 
Deze keer doen we het in 1 dag! 

Een hele dag boordevol informatie in de vorm van podcasts, video’s en livesessies. 
Het volledige programma ontvang je via de mail na aanmelding, en alle sessies zijn nog de hele week te bekijken! 

 

 

Veel gestelde vragen

Ik kan deze dag (deels) niet

Jammer maar geen probleem, alles is nog de hele week te bekijken! Meld je wel nog even aan, dan zorgen wij ervoor dat je toegang krijgt tot de facebookgroep.

Ik ben nog geen organizer, heb ik er dan wat aan?

Jazeker, juist! Zie deze dag als een snoepwinkel vol informatie waarmee jij een keuze kunt maken of je organizer wil worden. En als je de keuze al gemaakt heb, zie het dan als vliegende start voor al je vervolgstappen 🙂

Wat kost het om mee te doen?

Helemaal niets 🙂 

Ik heb geen facebook , en nu?

Een klein deel van alle informatie zal in de loop van de week/ weken verschijnen op instagram en youtube. Dus als je alles wil zien zou ik je aanraden om een tijdelijk facebook account aan te maken voor dit event. 

Ik ben al organizer, heb ik er dan wat aan?

Yes! Naast dat het sowieso leuk is om met het vak bezig te zijn, leer je weer nieuwe mensen kennen en hebben we ook interessante informatie over specialisaties, kun je meepraten over stellingen en gaan we ook in op het ondernemerschap! 

 

Is het niet te veel informatie voor 1 dag?

Het is inderdaad een hoop informatie, daarom vragen wij je om bij aanmelden  aan te geven of je al werkzaam bent als organizer of je nog aan het orienteren bent. Zo kunnen we je voorzien van de informatie die voor jou relevant is 🙂

Daarnaast blijft alle informatie nog een week in de facebookgroep staan zodat je voldoende tijd hebt alles terug te kijken.

 

Ga jij dit avontuur met ons aan?

 

Super! Je gaat er geen spijt van krijgen 🙂