Do you love to organize?
 

Op zaterdag 29 oktober 2022 vind het eerste live event plaats van de Organize Academy

Netwerken is key

Als ondernemer sta je niet alleen!
Je hebt geen collega’s meer bij het koffieapparaat maar alleen ben je zeker niet!
Maak kennis met je vakgenoten, versterk elkaar en leer van elkaar.

Uiteraard doen we dit onder het genot van een heerlijke lunch en een afsluitende borrel 😉

Love to organize

Leer presenteren

Wat hoor ik het vaak; angst om voor de camera en/of voor een groep(je) te spreken. Na afloop van het Love to organize Event is dit verleden tijd! Presentatiecoach Otto Wijnen komt ons een masterclass geven waarin hij ons alles leert over online presenteren. Laat de facebook lives maar komen! 

En verder…

Naast het netwerken en de waardevolle masterclass van Otto Wijnen leert collega organizer én queen van het vouwen Josee Tuinenburg van Organized by Josee ons de fijne kneepjes van het superstrak vouwen. Verder gaan we lekker lunchen, borrelen, kennismaken met elkaar en ben je al eerste op de hoogte van de nieuwe weg die de Organize Academy inslaat (en wat dat voor jou betekent). Bij voldoende belangstelling voor het event komt er nog een mystery guest ons van super interessante informatie voorzien!

Veelgestelde vragen

Wat kost het event?

Een ticket is €47, vrijgesteld van BTW en inclusief de allernieuwste Organize (twv 13,95) die in november verschijnt! De Organize krijg je digitaal toegestuurd zodra hij af is. Dit jaar is gekozen voor een digitale interactieve versie van het blad met werkbladen en linkjes naar geheime podcasts alleen voor lezers!

Waar is het event?

Dit jaar is het event op in mijn spiksplinternieuwe coworkingspace en trainingslocatie aan de Lepelaar 6 in Hoorn. De locatie is makkelijk te bereiken met het OV en parkeren kan gratis voor de deur.

Hoe laat begint het?

We starten om 12:30 met een lunch en de gelegenheid om te netwerken. Rond 17:00 sluiten we af

Wat zit er bij?

Bij de ticketprijs van €47 (vrijgesteld van BTW) zit een volledig verzorgde dag met lunch, borrel en hapjes en drankjes tussendoor. Daarnaast krijg je een masterclass van Otto Wijnen, een workshop van Josee Tuinenburg en als de groep groot genoeg is komt er nog een 2e workshop bij. Daarnaast ontvang jij als allereerste de 4e editie van het Organize vakblad welke in november verschijnt.

Voor wie is het event?

Voor alle cursisten en oud cursisten van de Organize Academy opleidingen en dagopleidingen.

Ik ben geen oud cursist en nu?

In verband met de beperkte beschikbaarheid van de locatie gaan de eerste tickets naar de cursisten en oud cursisten van de academy. Als er tickets over zijn dan komen deze voor de andere collega’s beschikbaar. Wil je er bij zijn? Stuur mij dan even een mailtje!