Lets Play EVENT!

€77 vrijgesteld van BTW

Let’s Play! Zaterdag 9 maart 2024 gaan we er samen weer een feestje van maken 🙂Het jaarlijkse event voor de organiserende beroepen. Het thema van deze editie is Lets Play! Een serieuze business draaien EN plezier hebben. Hoe doe je dat?

ZATERDAG 9 MAART 2024
Studio Agga Playground Rijswijk (ZH)
10:30 – 17:00 UUR
DRESSCODE: je mooiste outfit

Spelen in je bedrijf, of bedrijfje spelen?

 Wanneer heb jij voor het laatst gespeeld? Vroeger deden we het heel graag, maar op een bepaalde leeftijd zijn we er mee gestopt. Zonde!
Daarom gaan we tijdens Let’s Play op onderzoek uit hoe jij dat spelen, je passie en je “sparkle” kunt (terug)vinden en vanuit die flow kunt gaan ondernemen.

Melanie

Het event was fantastisch! De aankleding, de opening, een super leuke sfeer en gezellige mensen. We hadden een workshop van Josée de vouwkoningin, wat echt heel leerzaam was. Gelijk praktische tips en real life vouwen.

Na een heerlijke lunch en lekker netwerken hadden we in de middag een workshop van Otto Wijnen. Een spreker met zoveel informatie, tips en tools. Hoe spreek je klanten aan? Wat zeg je wel en niet? Ik ging ontzettend geïnspireerd deze workshop uit. Als kers op de taart had Ilona de lancering van het Let’s Organize team waar je je voor kon inschrijven. Gaaf om daar als een van de eerste de informatie over te ontvangen en vragen te stellen.

Er werd meer genetwerkt en afgesloten met een drankje. Ik ging geïnspireerd, gemotiveerd en voldaan naar huis! Van mij mag dit event vaker komen ♥️

Yes! Wat een heerlijke dag. Ik ga ietwtat overprikkeld maar vol energie weer naar huis. Wanneer is het volgende event, ik ben er bij!

Marije

Dank je wel voor deze fijne dag. Leuk om lekker praktisch bezig te zijn in de verschillende workshops waar ik veel van opgestoken heb. De lunch was goed verzorgd en ik vond het heel fijn om weer nieuwe collega’s te ontmoeten.
Het voelde of ik sommigen al jaren kende. Ik vind het vaak heel eng om in mijn eentje ergens naartoe te gaan maar het voelde als een warm bad.
De nieuwe community klinkt ook als iets voor mij, ik ga er zeker over nadenken. Liefs ☺️

Op een supertoffe locatie met de passende naam Studio Agga Playground in Rijswijk (bij Den Haag) gaan we een dag werken aan onze business.

We combineren het vinden van wat je leuk vind met waar je goed in bent en kijken hoe jij die nieuwe “flow” in kunt passen in je werk en je leven.

Ongeacht waar jij in het ondernemerschap staat ga je boordevol inspiratie én motivatie naar huis om met jouw nieuwe (of herziene) plannen aan de slag te gaan.
We focussen ons niet op krampachtige verkooptructjes of targets die stress met zich meebregen, maar we gaan op onderzoek uit hoe jij vanuit fun & flow jouw organizing business succesvol (of nog succesvoller)
kunt maken op een manier die helemaal bij jou past! Durven dromen, durven kiezen, durven spelen, en vervolgens concrete plannen maken.

Ondernemen is leuker dan je denkt!

Verzand je weleens in het “moeten”?
Is de vrijheid waarvoor je bent gaan ondernemen ver te zoeken?
Wil je die sparkle van het begin weer terug (of niet verliezen)?

Kom dan naar Let’s Play!

Weet je nog, dat je vroeger als jong kind niet uitgespeeld raakte? Dat je fantasie volledig met je aan de haal kon gaan? En hoe vrij en fantastisch dat toen voelde?
Nee? 

Niet zo gek, want ergens in de groei naar volwassenheid zijn we onze speelsheid kwijtgeraakt. Super jammer natuurlijk! 
Op zaterdag 9 maart gaan we weer op zoek naar die speelsheid in ons, zodat we ons leven niet alleen een stuk leuker kunnen maken, maar ook nog eens moeitelozer. 

Ritska van der Zee neemt ons mee naar vroeger, toen we nog heerlijk konden spelen. Petra Bakker van True Talent Coaching laat je zien hoe je de stap kunt nemen om écht je passie te volgen en ik (Ilona Visker) ga met je op onderzoek uit hoe je deze nieuwe flow meeneemt in je dagelijkse leven.

Daarnaast is er uiteraard voldoende tijd om te netwerken en bij te praten met collega ondernemers, lekker te lunchen, te borrelen en vooral… te spelen! 

Ook zijn er fotohoekjes waar jij weer nieuwe content kunt maken 😊

 

Durf jij je comfortzone thuis te laten?

 

Super! Want alleen buiten je comfortzone ligt groei en ontwikkeling.
Ga jij met ons mee?

Veel gestelde vragen

Ik moet eerder weg of kom iets later aan

Jammer maar geen probleem, als je het even aangeeft als je later bent dan zorgen we ervoor dat iemand je bij de ingang opvangt.
Ga je eerder weg? Dan kan dat gewoon.

Wat is het adres van de locatie?

Het event is in Studio Agga Playground 

 

Het adres is Nijverheidsstraat tegenover nummer 18 in Rijswijk.
De routebeschrijving en parkeeraanwijzingen krijg je in de mail na aankoop van het ticket.

Kan ik parkeren op locatie?

Parkeren kan in de straat en rondom het gebouw. Er zijn gratis parkeerplekken rondom het gebouw. Het stuk op de Nijverheidsstraat bij ons gebouw is gratis. Bij de Klipperstraat aan het water is het gratis. Bij de Handelskade alleen gratis tegen het gebouw aan en aan de overkant is het +- €1,55/uur met Parkmobile.

 

Kan ik de locatie bereiken met het OV?

Jazeker, er stopt een tram op 3 minuten lopen. 

Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf of heb nog geen betalende klanten. Heb ik iets aan het event?

Jazeker! Als je nog niet gestart bent kun je direct goed beginnen na dit event. En als je nog niet gestart bent omdat je het eng of spannend vind zit je ook op precies de goede plek! 
Heb je nog geen betalende klanten? Dat maakt je niet minder ondernemer! Kom er vooral bij en kijk met hoeveel nieuwe passie en ideeen je weer naar huis gaat! 

Ik ben geen professional organizer, mag ik dan wel komen?

Je bent van harte welkom, leuk juist om diversiteit in de groep te krijgen 😊

Ik heb een speciaal dieet, kan daar rekening mee gehouden worden?

Er staan tijdens de lunch verse soepen en salades voor je klaar en er is rekening gehouden met voldoende vega en vegan opties. 
Ook zijn er broodjes met verschillend beleg. Heb jij speciale wensen, stuur dan even een mailtje zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!