Do you love to organize?
 

Op zaterdag 29 oktober 2022 vind het eerste live event plaats van de Organize Academy

Netwerken is key

Als ondernemer sta je niet alleen!
Je hebt geen collega’s meer bij het koffieapparaat maar alleen ben je zeker niet!
Maak kennis met je vakgenoten, versterk elkaar en leer van elkaar.

Uiteraard doen we dit onder het genot van een heerlijke lunch en een afsluitende borrel 😉

Love to organize

Leer presenteren

Wat hoor ik het vaak; angst om voor de camera en/of voor een groep(je) te spreken. Na afloop van het Love to organize Event is dit verleden tijd! Presentatiecoach Otto Wijnen komt ons een masterclass geven waarin hij ons alles leert over online presenteren. Laat de facebook lives maar komen! 

En verder…

.Naast het netwerken en de waardevolle masterclass van Otto Wijnen leert collega organizer én queen van het vouwen Josee Tuinenburg van Organized by Josee ons de fijne kneepjes van het superstrak vouwen van kleding.

Verder gaan we lekker lunchen, borrelen en op een laagdrempelige manier kennismaken met elkaar.

Met de naamsverandering van Ilona Visker groeicoaching naar de Organize Academy gaat er een hoop veranderen. Jij als (oud)cursist en deelnemer aan het event gaat als eerste horen wat dat dan is, en krijgt de eerste kans om mee te doen! 

Are you in?

Veelgestelde vragen

Wat kost het event?

Een ticket is €47, vrijgesteld van BTW 

Waar is het event?

Dit jaar is het event  in mijn spiksplinternieuwe coworkingspace en trainingslocatie aan de Lepelaar 6 in Hoorn. De locatie is makkelijk te bereiken met het OV en parkeren kan gratis voor de deur.

Hoe laat begint het?

De inloop is om 10:00 en om 10:30 starten we.
17:00 is het officiële programma ten einde en kun je nog aansluiten voor een borrel

Wat zit er bij?

Bij de ticketprijs van €47 (vrijgesteld van BTW) zit een volledig verzorgde dag met lunch, borrel en hapjes en drankjes tussendoor. Daarnaast krijg je een masterclass van Otto Wijnen, een workshop van Josee Tuinenburg en als de groep groot genoeg is komt er nog een extra workshop bij.

Voor wie is het event?

Voor alle cursisten en oud cursisten van de Organize Academy opleidingen en dagopleidingen en leden van de Word professional organizer facebookgroep.

Ik ben geen oud cursist en nu?

Geen probleem, je bent alsnog van harte welkom! Dit event is interessant voor iedereen die al werkzaam is als organizer of zich ingeschreven heeft voor de opleiding.