Mijn New York state of mind

Daar stond ik dan, op het topje van de Empire State Building samen met 4 vriendinnen. Hoewel we normaal niet misstaan in een gemiddeld kippenhok waren we er allemaal stil van… Genietend van het zonnetje op mijn gezicht en het adembenemende uitzicht op de drukte terwijl het daarboven doodstil was voelde ik mij letterlijk en figuurlijk on top of the world. Ik stond hier, zomaar voor mijn lol, en op dat moment besloot ik dat alles wat ik wilde ook gewoon zou lukken. Niet omdat het mij aan moest komen waaien, maar omdat ik precies datgene zou doen wat nodig was om het doel te bereiken…
Eenmaal weer thuis vertelde ik dit aan mijn businesscoach Claudio, en samen doopten we mijn gevoel om naar mijn New York state of mind. Iedere keer als ik even niet meer zou weten hoe ik verder moest, zou ik terugdenken aan dat moment boven op de Empire State Building.

De Ilona die daar stond twijfelde namelijk niet. Die ging voor haar dromen en genoot met volle teugen van de reis er naartoe.

Dit was eind januari 2020, de dag dat wij terugvlogen was de hele wereld in paniek om dat onbekende virus, Covid-19.
Niet lang daarna moesten we binnen blijven en gingen we in intelligente lockdown. Ik besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en mijn opleiding online te gaan geven, ook de meeste klanten begeleidde ik online. Ondertussen groeide de aanvragen voor de klassikale lessen enorm en sinds het weer mocht zijn alle groepen nagenoeg vol.

In de tussentijd ontwikkelde ik Organize! het eerste vakblad voor de organiserende ondernemers en binnen een week was mijn oplage volledig uitverkocht. Ik had nooit verwacht dat ik een vakblad zou maken, laat staan eentje die na een week al aan de tweede druk toe was.

En deze flow hou ik aan. De tweede editie van Organize! volgt in het voorjaar, vandaag teken ik voor een toffe samenwerking met Blauwprint en eind van 2020 lanceer ik een fantastisch jaarprogramma en ik weet zeker dat het hier niet bij blijft. The sky is the limit.

En als ik het kan, kan jij het ook. Echt.
Durf groot te dromen, en durf er naartoe te werken. Nee, het komt je niet aanwaaien, maar ik kan je zeggen dat het het harde werken zó waard is. Twijfel niet aan jezelf, ga doen. Stap voor stap.
Dan ben ik heel benieuwd waar jij volgend jaar staat.

Liefs Ilona