organize!

vakblad voor organiserende ondernemers

De papieren versie is uitverkocht maar online is hij nog wel beschikbaar! Bestel jouw online exemplaar hier voor de pilotprijs van €8,95

Voor organiserende ondernemers      Elke uitgave vol inspiratie en tips      Vakblad voor starters en gevestigde ondernemers

In deze uitgave

Het thema van deze editie is De eerste stap.
Want daar begint alles mee; jouw bedrijf, jouw succes maar ook dit vakblad. Raak geïnspireerd door de verhalen, tips en ervaringen van organizers en andere specialisten uit het magazine:

Claudio Fray

“Ondanks tegenslag weet ik hoe ik mijn bedrijf kan laten groeien”

Yvette Vermeulen

“Ik ben mijn bedrijf begonnen vanuit een blog”

Ilona Visker

“Ik geef je een kijkje in mijn week als professional organizer”

Waarom Organize?

Organize! is een spiksplinternieuw vakblad met meer dan 40 pagina’s vol inspiratie, informatie en verhalen speciaal voor de organiserende ondernemers.

Zo vertelt Yvette Vermeulen hoe zij haar bedrijf begonnen is en lees je wat je moet doen om ook jouw bedrijf te starten. Claudio Fray geeft tips hoe hij zijn bedrijf steeds maar weer laat groeien en je leest waarom tijdmanagement voor vrouwen anders is dan voor mannen.

Voor de pilotprijs van € 13,95 ligt Organize! binnen een paar dagen bij je op de mat.

Dit jaar vier ik mijn 10 jarig jubileum als professional organizer. In die 10 jaar dat ik werkzaam ben in het vak heb ik inmiddels mijn wegen weten te vinden in de hoeveelheid aan (vak)informatie. Ik realiseer mij ook dat veel starters of orienterende professional organizers die wegen niet kennen, laat staat de professionals die het organizen als slechts  1 van hun taken hebben.
Daarnaast wil ik geen saaie en droge stof bieden maar een vakblad wat leuk is om te lezen. Vol interviews die prikkelen en je laten nadenken, ondernemersthema’s en luchtige rubrieken. 

Wil jij het eerste nummer van Organize! in je mailbox ontvangen?
Bestel jouw exemplaar hier voor de pilotprijs.

Organize! online Magazine €8,95

Adverteren?

Wil jij op een effectieve manier organiserende ondernemers warm maken voor jouw product of dienst? Adverteer dan in Organize!