organize!

 vakblad voor organiserende ondernemers

De fysieke exemplaren zijn uitverkocht. Bestel jouw digitale exemplaar voor  €8,95

Voor organiserende ondernemers      Elke uitgave vol inspiratie en tips      Vakblad voor starters en gevestigde ondernemers

In deze uitgave

Het thema van deze editie is groei. Groeien doen we aldoor, op persoonlijk vlak en op zakelijk vlak. Maar hoe groei je nu goed? En hoe maak jij van jouw praktijk als organizer of VA een bloeiend bedrijf?
Raak geïnspireerd door de verhalen, tips en ervaringen van de ondernemers in het magazine.

Martine Vecht

“Als je ergens mee stopt gaat er vaak een ander deurtje open “

Ilona Visker

“De Organize! is geboren in de zandbak “

Sheila Smith Delson

“Virtual Organizen is duurzaam, minder tijdrovend en goedkoper voor klanten”

Waarom Organize?

Het 2e nummer van het vakblad Organize! telt meer dan 60 pagina’s vol inspiratie, informatie en verhalen speciaal voor de organiserende ondernemers zoals professional organizers en virtual assistants.

Zo vertelt Martine Vecht hoe het idee voor de School voor Organizing ontstaan is en hoe ze dit aangepakt heeft. Vraag ik de Amerikaanse Sheila Smith Delson wat er zo speciaal is aan Virtual Organizen en vertelt Kiran Visser hoe zij haar winkel heeft laten groeien op drive en intuïtie.

Voor € 9,95 ligt Organize! binnen een paar dagen bij je op de mat, of lees je hem online.

Met het vakblad Organize! wil ik een vakblad in magazinevorm aanbieden. Inhoudelijke artikelen, interviews en vooral veel inspiratie worden op een luchtige manier gebracht. In de afgelopen 10 jaar als professional organizer heb ik mijn weg weten te vinden in de hoeveelheid informatie die er beschikbaar is, maar ik realiseer mij ook dat veel starters of oriënterende organiserende ondernemers die wegen niet kennen, laat staat de professionals die het organiseren als slechts 1 van hun taken hebben.

Wil jij het tweede digitale nummer van Organize! in je inbox ontvangen?

Organize! Vakblad online editie 2 €8,95

Adverteren?

Wil jij op een effectieve manier organiserende ondernemers warm maken voor jouw product of dienst? In direct contact staan met professional organizers, virtual assistants (VA) en/of personal assistants?
Adverteer dan in Organize!