Masterclass: Werken als professional organizer

 

Organiseren en opruimen zat niet altijd in mijn bloed. Integendeel. Ik was juist altijd super chaotisch. Vond het heel lastig om alle ballen in de lucht te houden, helemaal toen mijn kinderen nog klein waren.
Ik had plannen genoeg, maar waar haalde ik de tijd vandaan?

Fast Forward 15 jaar later heb ik al bijna 10 jaar een goedlopende onderneming en help ik mensen met datgene waar ik altijd zoveel moeite mee had.
Als ervaringsdeskundige weet ik precies wat er in de hoofden van mijn klanten omgaat, ik ken de valkuilen, de smoesjes, de gevarenzones.. en dat is heel fijn kan ik je zeggen!
Nu is het tijd om mijn kennis door te geven aan organizers die net als ik destijds staan te trappelen om hun eigen bedrijf te starten en als professional organizer aan de slag te gaan. Ik hoop dat jij er een van bent!

Tijdens de masterclass “werken als professional organizer” vertel ik je hoe een gemiddelde dag of week van mij er uit ziet, in welke werkgebieden je als professional organizer kunt werken, trends en ontwikkelingen in het vak, waarom mijn haren overeind gaan staan van het woord opruimcoach en nog veel meer wat jij kunt gebruiken tijdens de start van je nieuwe carrière!

Er komt geen opname beschikbaar, zorg er dus voor dat je er live bij bent!

 

Nieuwsgierig naar meer over de opleiding?Download de brochure