Blikopener Workshops

De blikopener workshops helpen om op een creatieve, anders dan andere manier naar jouw vraag of situatie te kijken. In een groep van 6-8 personen ga je individueel aan de slag met je eigen tafelzandbak. Het thema van de workshop is voor iedereen hetzelfde. Je maakt je vraagstuk visueel en krijgt concreet inzicht in blokkades en hoe je deze kunt weghalen.

 

Workshop toekomstplannen

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil  je een nieuwe baan, groeien in je carrière, thuis alles op rolletjes hebben?

Tijdens de workshop toekomstplannen  gaan we jouw huidige situatie in kaart brengen én kijken welke stappen jij kunt nemen om jouw nieuwe toekomst in te stappen.

Wanneer: 
Vrijdag 18 juni van 14:00 – 17:00
of
Donderdag 24 juni van 19:00 – 22:00 

 Waar: Keern 33H, 1624NB in Hoorn

Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8 

€ 65,- per persoon

 

Het is veel meer dan ‘spelen met zand’

De blikopener brengt kennis en ervaring uit verschillende disciplines bijeen: onder meer vanuit de psychologie, speltherapie, communicatie en team coaching. Die combinatie van expertise verzekert je van een onderbouwde aanpak.

Door het spelen in het zand en met de miniaturen creëer je een scherpere focus en overzicht waaruit de antwoorden en oplossingen uiteindelijk als vanzelf zichtbaar worden.

Case 

‘Ik wil wel beginnen maar toch ben ik alle belangrijke dingen die ik moet doen enorm aan het uitstellen en ik weet niet waarom’. De tranen stonden in haar ogen toen ik haar vroeg waar ze mee aan de slag wilde tijdens haar blikopener sessie. 
Ik merkte een enorme onrust en deze was ook te zien. De bak stond vol, alles stond door elkaar en zelf stond ze letterlijk en figuurlijk in de hoek gedrukt. ‘Wil je zo verder’? Vroeg ik haar.
Ze hoefde er niet eens over na te denken. Nee, was haar stellige antwoord. Na een kort gesprek over wat er te zien was in haar zandbak ging ze aan de slag om veranderingen aan te brengen. Dingen werden uit de bak gezet, andere dingen dichter bij haar of juist verder van haar af. Haar positie in het geheel veranderde en langzamerhand begon ze te stralen. 
Ze ging naar huis met meer rust, heldere stappen die ze kon nemen om deze rust te behouden én om de stappen te zetten die ze al die tijd al wilde zetten. 

“De Blikopener sessie bij Ilona heeft mij heel veel ruimte en helderheid gegeven. Toen alles wat er in mijn hoofd zat en in mijn leven speelde in de bak stond zag ik pas wat een chaos het eigenlijk was. Door in het zand de eerste stappen te zetten en bepaalde dingen los te laten of helderder te zien kwam er een bepaalde rust over me. Daarna begon het te kriebelen om aan de slag te gaan. Inmiddels voel ik mij een stuk beter en heb ik een duidelijk plan voor mijn toekomst. Dank je wel! – Rianne