Workshop overzicht

In een blikopener sessie verruim je letterlijk en figuurlijk je blik. Samen zetten we in de tafelzandbak, met behulp van miniaturen jouw situatie en/of je vraagstukken neer. We kijken wat er in beeld komt en indien nodig diepen we dit verder uit in een nieuwe opstelling in de zandbak.

1 op 1 sessies

Persoonlijke of zakelijke vraagstukken oplossen

Duur: 2 uur

€148,-

Workshops

Met een groep aan je eigen vraagstuk werken.

Duur: 3 uur

Vanaf €65,-

Prive workshops

Voor prive groepen.

Duur: 2 tot 3 uur

Vanaf €148,-

Blikopener Workshops

De blikopener workshops helpen om op een creatieve, anders dan andere manier naar jouw vraag of situatie te kijken. In een groep van 6-8 personen ga je individueel aan de slag met je eigen tafelzandbak. Het thema van de workshop is voor iedereen hetzelfde. Je maakt je vraagstuk visueel en krijgt concreet inzicht in blokkades en hoe je deze kunt weghalen.

 

Het is veel meer dan ‘spelen met zand’

De blikopener brengt kennis en ervaring uit verschillende disciplines bijeen: onder meer vanuit de psychologie, speltherapie, communicatie en team coaching. Die combinatie van expertise verzekert je van een onderbouwde aanpak.

Door het spelen in het zand en met de miniaturen creëer je een scherpere focus en overzicht waaruit de antwoorden en oplossingen uiteindelijk als vanzelf zichtbaar worden.

Case

Ik wil wel beginnen maar toch ben ik alle belangrijke dingen die ik moet doen enorm aan het uitstellen en ik weet niet waarom. De tranen stonden in haar ogen toen ik haar vroeg waar ze mee aan de slag wilde tijdens haar blikopener sessie.