organize!

Het vakblad voor organiserende ondernemers

Organize! is een spiksplinternieuw vakblad met meer dan 40 pagina's vol inspiratie, informatie en verhalen speciaal voor de organiserende ondernemers.

Zo vertelt Yvette Vermeulen hoe zij haar bedrijf begonnen is vanuit een blog. Geeft Claudio Fray tips hoe hij zijn bedrijf steeds maar weer laat groeien ondanks tegenslag. Krijg je een kijkje in mijn week als organizer en lees je waarom tijdmanagement voor vrouwen anders is dan voor mannen.

Voor de pilotprijs van € 13,95 ligt Organize! binnen een paar dagen bij je op de mat.

Dit jaar vier ik mijn 10 jarig jubileum als professional organizer. In die 10 jaar dat ik werkzaam ben in het vak heb ik inmiddels mijn wegen weten te vinden in de hoeveelheid aan (vak)informatie. Ik realiseer mij ook dat veel starters of orienterende professional organizers die wegen niet kennen, laat staat de professionals die het organizen als slechts  1 van hun taken hebben. Daarnaast wil ik geen saaie en droge stof bieden maar een vakblad wat leuk is om te lezen. Vol interviews die prikkelen en je laten nadenken, ondernemersthema's en luchtige rubrieken. 

Wil jij het eerste nummer van Organize! thuisbezorgd krijgen? Bestel jouw exemplaar hier voor de pilotprijs van €13,95!

 
 


Organize! wordt 21 september gelanceerd, daarna komt hij zo snel mogelijk naar je toe