Afgelopen weekend heb ik de tijd genomen om mijn planning voor begin volgend jaar te maken en mijn nieuwe doelen te stellen.
Terwijl ik dit deed stond ik stil bij hoe ik hier een paar jaar terug nog tegenaan keek. Hoe mijn ‘vroegere ik’ doelen stelde. Ik was er echt een kei in, maar het verschil met nu was dat ik destijds helemaal niet in mijzelf geloofde. Ik had heus wel ambities, heel veel zelfs, maar het mijzelf echt zien doen? Ik riep wel heel hard van wel maar diep van binnen dacht ik; mooi niet!

Een “oké” leven
Ik was totaal niet tevreden met mijn leven op dat moment. In principe had ik het voor de buitenwereld ‘goed voor elkaar’: een eigen bedrijf, een mooi huis, gezonde kinderen en een leuk sociaal leven..

Er was geen noodzaak om te veranderen, waardoor ik al snel bleef hangen in datgene wat ik had. Ondanks dat ik eigenlijk liever anders wilde.

Maar ik verdiende meer dan alleen dat oké leven. Ik wilde écht gelukkig zijn en elke dag doen waar ik gelukkig van werd, zonder dat knagende gevoel. Wie hield ik nou eigenlijk echt voor de gek?

Veranderen
Herken je dit? Wees je ervan bewust dat JIJ de persoon bent die verandering teweeg kan brengen. Je bent tot veel meer in staat dan je denkt…
Je kan, net zoals ik vroeger deed, talloze plannen maken en er vervolgens niets mee doen door een gebrek aan zelfvertrouwen en een verkeerde mindset.
Maar je kunt er óók voor kiezen om die eindeloze strijd met jezelf stop te zetten en eindelijk écht te gaan werken aan jouw mindset. Zodat je plannen maakt waar je ook echt in gelooft. Doelen stelt die je ook écht gaat behalen.

Grote schoonmaak
Klinkt goed he? Wil jij dat ook? Zorg dan dat je het gebied tussen je oren eens een goede opruimbeurt geeft. Als jij al die negatieve overtuigingen over jezelf opruimt, ontstaat er ruimte voor positieve gedachten. Ik weet zeker dat er vanuit die positieve gedachten weer heel veel supertoffe plannen ontstaan!

Mag ik je helpen om ruimte te creëren voor deze plannen? Om je te verlossen van die niet helpende gedachten die vastgeroest zitten in je oude patronen?

Maandelijks reserveer ik ruimte voor groeigesprekken. Een gratis gesprek voor ambitieuze vrouwen die willen groeien. Zakelijk én persoonlijk. 

Klik hier voor mijn agenda! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *