Doelen stellen

Iedere maand geven Eveline en Marieke een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Dit is alweer hun laatste mailwisseling hier op dit platform! Lees mee over hoe zij doelen stellen.

Lieve Marieke,

Waar ik vorig jaar begon met echt een aantal concrete doelen stellen voor mijn bedrijf, heb ik daar nu helemaal geen behoefte aan. Ik wil mezelf blijven uitdagen en verder groeien, omdat ik daar gelukkig van word. En ik zal kansen grijpen als ze zich voor doen. Maar ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Door recente omstandigheden in mijn privéleven wil ik vooral plannen maken voor allemaal leuke dingen. Verre reizen, Musea, Weekendjes weg. Met mijn gezin maar ook met vrienden. Veel genieten en vooral niet te veel van mezelf moeten.

Dus mijn hoofddoel voor 2022 is bewust genieten en juist geen zakelijke doelen stellen. Ik vind het vooral belangrijk om herinneringen te maken nu het nog kan. Want de wereld kan er ineens heel anders uitzien.

Bepaal jij doelen voor jezelf voor dit jaar?

Liefs, Eveline

——————————————————————————————————

Lieve Eef,

Soms kan een gebeurtenis jouw focus ineens enorm laten veranderen. Vaak wordt er ineens duidelijk wat er écht toe doet. En ik denk zelfs dat, doordat je dingen niet forceert, het je waarschijnlijk ook gaat helpen in je bedrijf. Als je bewust geniet van de dingen die belangrijk voor je zijn, straal je dit naar alle facetten van je leven uit denk ik.

Eind vorig jaar heb ik een post op Instagram gemaakt met mijn hoofddoel voor dit jaar, en dat is meer focus. Minder randzaken en meer doelgericht bezig met de belangrijkste dingen in mijn leven. Minder afleiding en meer kwalitatief bezig en aanwezig zijn.

Tevens ben ik begin januari met een nieuwe baan in loondienst begonnen, en gaat mijn jongste eind deze maand naar de basisschool. Het voelt als een ‘end of an era’ en een nieuw begin. Ik ben nog steeds voornemens om Room to Oganize verder te laten groeien, maar niet ten koste van andere dingen. En zoals ik in het begin van dit stuk al zei, denk ik dat dat de juiste keuze is.

Liefs, Marieke

 

Dit was alweer de laatste POst van Eveline en Marieke, maar je kunt ze blijven volgen.
Ben je benieuwd hoe dit jaar voor hen gaat zijn als professional organizer? Ze blijven bloggen op hun eigen websites: www.opgeruimdmeteef.nl en www.room-to-organize.nl

Wil je teruglezen hoe 2021 voor ze is geweest als startende professional organizer en ondernemer? Begin dan bij het begin… Hier stellen ze zich voor