In je eigen bedrijf is altijd alles positief. Toch?

Iedere maand geven Eveline en Marieke een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze maand bespreken ze of alles altijd positief is in je eigen bedrijf.

Hi Eveline,

Pfoe, ik zat afgelopen maand even niet in de flow… Of het nou was dat ik druk was met einde schooljaar dingen regelen, de oppas op vakantie was, ik moe ben van het jaar van lockdowns, de onzekerheid of de vakantie kan doorgaan? Geen idee was het precies was, waarschijnlijk alles bij elkaar. Dit had ook echt wel invloed op mijn bedrijf, of in ieder geval, de zin om er energie in de steken was er even niet. Niet alles is altijd positief. Ik was blij dat ik het merkte en daar dus ook iets mee kon doen.

Wat onder andere hielp om eruit te komen, was mijn eerste sale! Mijn allereerste proefklant had ik een aanbieding gedaan en die heeft zij aangenomen, voelde enorm goed dat ze betaalt met mij door wilde. Ook ging mijn website halverwege juli live. Dat voelde ook echt fijn, mijzelf zo de online wereld in te slingeren.

Hoe is het met jou en met jouw flow?

Liefs,

Marieke

——————————————————————————————————

Hi Marieke,

Gefeliciteerd met jouw eerste klant en jouw eigen plekje op het web. Jouw site ziet er heel goed uit!

Grappig zeg, ik zit nu juist helemaal in de flow. Het lijkt echt alsof alles even vanzelf gaat. Omdat mijn tijd nu heel erg beperkt is, moet ik deze super effectief benutten en extreem goed plannen. En dat lijkt te werken.  

Ik heb de komende weken meerdere afspraken gepland met nieuwe klanten.  Anderen helpen met structuur aanbrengen geeft mij echt zoveel voldoening. De geplande opruimklussen zijn heel divers, van het opruimen van een schuur tot het meedenken over aanpassingen aan je huis wanneer je in een rolstoel zit. Daarnaast heb ik ook enkele inspirerende gesprekken gevoerd met andere ondernemers.

Deze successen geven mij ontzettend veel energie, en inspiratie en ideeën te over. Wat een verschil met vorige maand! Deze balans vasthouden en mezelf af en toe afremmen, dat gaat de uitdaging worden de komende weken.

Liefs terug,

Eveline

 

Wil je meer lezen over Marieke en Eveline? Hier stellen ze zich voor