Mijn toekomst als professioneel organizer

Lees mee met Ellie en Bianca over hun toekomst als professional organizer. Zij geven een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailden elkaar over waar ze mee bezig waren, waar ze tegenaan liepen én vierden hun successen. Hieronder hun laatste column. Lees je mee?

Hoi Bianca,

Hierbij al weer onze laatste blog! Jeetje wat is dat jaar snel voorbijgevlogen en wat hebben we veel gedaan en geleerd!
Ik ben inmiddels ingeschreven bij de KvK en heb mijn logo en icoon voor de eerste keer aangepast. Het was een jaar van proberen, leren, fouten maken en heel veel plezier maken. Zelfs onze foto’s bij de POst! zijn aangepast… Ik ben klaar voor mijn toekomst als professioneel organizer!

Ik merk sinds het begin van januari 2022 dat klanten mij beter en meer weten te vinden en ik heb al twee nieuwe klanten en twee offertes in de pijplijn. In februari start ik met mijn opleiding van intern business organizer…. Dus wat mij betreft ligt de toekomst open en alle kansen voor het grijpen. Ik heb er zin in en ga ervoor!

Het was supertof om samen met jou deze column te schrijven en ook andere (startende) professional organizers een kijkje te gunnen in ons leven en in onze bedrijven. We gaan in februari allebei meedoen met de “Love to Organize” week van Ilona, dus wij komen elkaar snel weer online tegen. Voor nu zeg ik tot ziens aan alle lezers en wie weet komen we elkaar in de toekomst snel weer tegen! Doeggggg!!!!

En jij, Bianca, hoe zie jij de toekomst tegemoet?
Liefs Ellie

 ————————————————————–

Hi Ellie,

Het is inderdaad omgevlogen.  Alsof het de dag van gisteren was dat wij gevraagd werden voor Ilona om onze reis naar het ondernemerschap maandelijks toe te lichten in een column.  Maar wat heb ik er een plezier aan beleefd om samen met jou onze stappen daarin te beschrijven.  En kijk eens waar wij beiden nu staan. Klanten, samenwerkingen, het vergroten van ons netwerk. Dat hadden wij een jaar geleden toch niet kunnen bedenken.

Met de groei van mijn bedrijf heb ik ook een leerproces doorgemaakt. Nog beter weet ik waar ik heen wil met Bianca Organiseert. Welke niche ik wil bedienen en waar mijn toegevoegde waarde ligt. Mijn agenda raakt steeds meer gevuld met afspraken en eventuele samenwerkingen en inmiddels weten de mensen op Instagram mij ook te vinden. De organische groei die ik nu ervaar en bewust voor heb gekozen vind ik heel fijn. Zo kom ik stap voor stap tot mijn gestelde doelen.

Mijn toekomst zie ik heel positief tegemoet. De route van mijn weg naar Succes And Happiness ben ik een jaar geleden gaan bewandelen… en elke stap voelt nog steeds super. En ook al weet ik dat de weg echt nog wel met hobbels en bobbels zal zijn; ik ben er meer dan klaar voor.

LOVE TO ORGANIZE!