Terugblik op een jaar werken als professioneel organizer

Iedere maand geven Ellie en Bianca een inkijkje in de opstart van hun bedrijf en het werken als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Lees je mee?

Hi Ellie,

Het einde van het jaar nadert en vaak is dat voor velen een moment om terug te blikken op het jaar 2021.
Als ik ga evalueren welke gebeurtenissen, geluksmomenten, ontmoetingen of ervaringen de meeste indruk hebben gemaakt of waar ik het meest trots op ben – gerelateerd aan het opstarten van mijn bedrijf en het werken als professioneel organizer – kom ik op het volgende lijstje:

Waar ben ik het meest trots op?
Dat ik mijn hart heb gevolgd en Bianca Organiseert ben gestart. Het moment van inschrijven bij de KVK voelde als een sprong in het diepe maar ook ontzettend stoer.

Welke ontmoeting heeft voor mij de meeste indruk gemaakt?
Alle netwerk events of bijeenkomsten waarbij ik in contact ben gekomen met andere ondernemende inspirerende vrouwen. De energie, liefde voor het ondernemen en hun enthousiasme hebben mij zo geïnspireerd.

Het geluksmoment van 2021.
Vele momenten heb ik mij intens gelukkig gevoeld het afgelopen jaar ondanks de rare tijd waarin wij nu leven.
Maar voor Bianca Organiseert is het mijn 1e betalende opdracht geweest.
Alle gevoelens kwamen voorbij, trots, blijdschap en vooral dankbaarheid. Dankbaar dat ik iemand mocht helpen met mijn expertise.

Het leukste wat ik afgelopen jaar o.a. heb gedaan?
Uiteraard het schrijven van onze column!

Hoe kijk jij terug op 2021 Ellie?

 ————————————————————–

Lieve Bianca,

Ik kijk terug op een mooi jaar, ondanks alles wat Corona teweeg gebracht heeft, is het toch een mooi jaar geweest!

Ik ben het meeste trots op het feit dat ik de stap gewaagd heb met het beginnen van mijn eigen bedrijf, Ellies Solutions. Het heeft me zoveel goeds gebracht. Ik heb  heel veel geleerd over mezelf en veel leuke mensen leren kennen. Ik heb ontdekt dat ik best goed kan schrijven en gemerkt dat ik het ook nog eens heel leuk vind om te doen.

Super leuk vond ik het ook om maandelijks met jou onze column te schrijven en jou en de andere professional organizers in het echt te ontmoeten bij de bijeenkomst georganiseerd door Ilona Visker.

Ik heb heel veel geluksmomentjes gehad… De klanten waar ik opdrachten mocht gaan doen, een interview in de buurtkrant. Het feit dat ik via mijn werk de opleiding Interne Business Organizer mag gaan volgen en ook nog een pilot bij ons op de afdeling mag opzetten…Dat is voor mij wel mijn grootste geluksmoment. Hoe mooi zou het zijn als ik ook in mijn vaste baan als organizer aan de slag kan en mag gaan. En als klap op de vuurpijl mag ik alweer mijn eerste offerte voor 2022 gaan opstellen, dus….

Ik stap met heel veel enthousiasme en plezier 2022 in!!

Met opgeruimde groet,
Ellie