Wat doe je met zichtbaarheid als professional organizer?

Iedere maand geven Ellie en Bianca een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze keer bespreken ze het belang van zichtbaarheid.

Hi Ellie,

Als ondernemer is het onderdeel marketing een belangrijk aspect, werken aan je zichtbaarheid is essentieel.

Wie ben jij? Welke diensten lever je?
Het magische woord hierin is zichtbaarheid. Jezelf laten zien aan de buitenwereld. Lang voordat social media zijn intrede maakte, plaatste je als bedrijf een advertentie in een regionale krant, een reclame op tv en de verbinding werd gelegd mits de klant een connectie met je voelde, want waarom zweert de een bij Pepsi en de ander bij Coca-Cola. Met social media is er een marketingtool bijgekomen. Content it is!

En daarin ligt dan ook meteen de uitdaging want wat ga je laten zien en wat wil je vertellen aan je klant. Voordat ik Bianca Organiseert startte was ik helemaal niet zo bezig met social media – plaatste weleens wat, maar dat was op 1 hand te tellen. Goh is dat even veranderd! Elke dag ben ik nu bezig met mijn kanalen, wat ga ik posten, wat wil ik vertellen aan mijn volgers, hoe ga ik het brengen, welke vormgeving, welke foto, welke tekst.
Kortom, welke zichtbaarheid wil ik laten zien. Hoe ga jij met jouw zichtbaarheid om?

Liefs Bianca

 ————————————————————–
Dag Bianca,

Voor mij is zichtbaarheid mezelf laten zien. Wat ik wil, belangrijk vind, mijn dromen en wat in mij leeft.

Als ik aan anderen laat zien wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik te brengen heb, dan word ik gezien door de mensen die er voor mij toe doen… En dan hoef ik geen beeld te scheppen, dan kan en mag ik gewoon mezelf zijn. Dan stroomt het en ga ik al die prachtige mensen en klanten ontmoeten die op me afkomen om wie ik ben en wat ik voor ze kan betekenen. Voor jezelf helder hebben wie jij bent.

Weten wat je wilt en zoveel mogelijk dingen doen die je leuk vindt. Dan straal je iets uit en trek je iets aan. Als je jezelf zichtbaar hebt voor jezelf, dan kun je dat vlammetje of lampje voor andere mensen zijn, die hen in beweging zet en aanzet tot… Daar ga ik het voor doen. Voor mezelf en de klanten die mij nodig hebben. Mezelf als uitgangspunt nemen en zo dicht mogelijk bij mezelf blijven. Zichtbaarheid begint denk ik bij jezelf. Uit je comfortzone stappen en jezelf laten zien.

Groetjes Ellie

 

Meer lezen over de belevenissen van  Ellie en Bianca?
Hier stellen ze zich aan je voor