Weet jij al wie jouw ideale klant is?

Iedere maand geven Eveline en Marieke een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze maand bespreken ze: weten wie jouw ideale klant is.

Hi Eveline,

We zijn alweer een maandje verder en intussen heb ik mijn naam bedacht, website opzet gemaakt en logo laten maken. Room to Organize krijgt vorm! In je laatste e-mail  vroeg je: “Weet jij al wie jouw ideale klant is?”. Daar heb ik zeker over nagedacht, al tijdens de opleiding, daar maakten we een visionboard om onze ideale klant vorm te geven.

Mijn ideale klant is Marion, ze is in de 40, woonachtig in omgeving Ede, met wat oudere kinderen, een partner, een baan en een druk sociaal leven. Ze is een vrouw die een flink aantal jaren voor iedereen heeft gezorgd en zichzelf heeft weggecijferd. Het huis heeft (te) veel spullen, maar niets heeft een echte plaats. Marion vindt het genoeg geweest en wil het veranderen. De ballast in huis wordt opgeruimd, en daardoor ontstaat er weer ruimte voor haarzelf.

En nu ben ik benieuwd, hoe gaat het bij jou? Waar ben jij mee bezig geweest?

Liefs, Marieke

——————————————————————————————————

Hi Marieke,

Jeetje wat heb jij veel stappen gezet zeg! Heel goed en zo te lezen heb je een helder beeld van jouw ideale klant! Ik heb ook veel gedaan de afgelopen weken en dat voelt super goed.

Heel spannend, maar via allerlei social media kanalen heb ik laten weten dat Opgeruimd met Eef bestaat. De reacties daarop waren zo ontzettend leuk! Ook heb ik een winactie achter de rug, blogs geschreven, flyers en stickers laten maken en weer wat afspraken met klanten staan.

Daarnaast heb ik contact gehad met andere bedrijven waarvan ik denk dat we elkaars diensten kunnen aanvullen. Daar kwamen weer hele leuke en inspirerende gesprekken uit. Het geeft veel energie om nu echt bezig te zijn. 

Wanneer je een eigen bedrijf start gaat er veel tijd zitten in allerlei marketing activiteiten, dat heb ik echt onderschat. Zijn er dingen die jij hebt onderschat?

Liefs, Eveline

 

Wil je meer lezen over Marieke en Eveline?
Hier stellen ze zich voor
Lees hier hun eerste mailwisseling