Werkzaamheden die ik heb onderschat

Iedere maand geven Eveline en Marieke een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze maand vertellen ze over werkzaamheden die ze hebben onderschat.

Hi Eveline,

De vorige keer vroeg jij of er werkzaamheden zijn die ik heb onderschat. De marketing activiteiten die jij noemde, dat kost inderdaad veel tijd, om te bedenken en uit te voeren. Ook het zorgen dat jouw ideale klant jouw social media kanalen gaat vinden en volgen, vind ik wel een uitdaging!

Verder heb ik afgelopen maand mijn eerste kennismakingsgesprekken gehad voor mijn proefklanten traject. Ik ga bij drie mensen 2 x 3 uur organizen om ervaring op te doen. Ik doe dit naast mijn 3,5 dagen per week in loondienst, ik heb 1 dag per week vrij gepland daarvoor. Heel leuk om te doen, maar ook daarmee merk ik dat het me dan soms niet snel genoeg gaat, met die 6 afspraken die ik dan vanaf eind april tot ergens in juni heb. Lesje geduld hebben dus!

Hoe is het met jouw winactie gegaan?

Liefs,

Marieke

——————————————————————————————————

Hi Marieke,

De eerste afspraken staan voor jou dus gepland, wat ontzettend leuk en leerzaam! Wat handig dat jij een vaste dag hebt in de week. Omdat mijn fulltime baan onregelmatig is, moet ik mijn marketingactiviteiten en administratie beter gaan plannen naast de organizing-afspraken en mijn gezin.

Mijn winactie was ook een groot succes! Ik heb veel reacties gekregen via allerlei verschillende kanalen. Het eerste kennismakingsgesprek is geweest en de komende weken staan andere gesprekken en organizing-afspraken gepland. Daarnaast ben ik ook benaderd voor een nieuw kennismakingsgesprek. De marketingactiviteiten hebben dus echt resultaat geboekt. Komende weken ga ik flyeren, daar komen vast ook weer leuke dingen uit. 

Het is zo ontzettend leuk en creatief om allerlei verschillende mensen te kunnen helpen met ieder hun eigen verhaal en hun eigen wensen. Wat vind jij het leukste tot nu toe?

Liefs,

Eveline