Een terugblik op het eerste half jaar als professional organizer

Iedere maand geven Ellie en Bianca een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze maand een terugblik op hun eerste periode!

Dag Bianca,

Ik ben nu een half jaar bezig met het opstarten van mijn bedrijf en ik vind het wel even tijd worden voor een terugblik… Hoe is het gegaan, hoe vond ik het en waar wil ik naar toe en ben ik nog op de juiste weg?

Ik vond het een overweldigende reis. Een sprong in het diepe en een diepe duik in mezelf. Na de training bij Ilona was ik zo enthousiast en dacht dat doe ik wel even. Niets is minder waar. Ik had niet verwacht hoeveel er op je afkomt en waar je allemaal aan moet denken… Maar, nu na een aantal maanden spartelen en dartelen kom ik er steeds meer achter welke kant ik op wil en waar ik naartoe wil en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Van een onzichtbaar meisje naar een vrouw die zichzelf wil laten zien met alles wat er speelt en leeft. Op naar de volgende zes maanden…

Hoe was de afgelopen periode voor jou, Bianca?

Liefs,

Ellie

 ————————————————————–

Hi Ellie,

Dat het een reis zou gaan worden met vele obstakels daar was ik mij wel al van bewust toen het woord ondernemen een jaar geleden zich voor het eerst in mijn hoofd aanmeldde. Met mijn vader als voorbeeld die toch al meer dan 10 jaar voor zichzelf bezig is, is het ondernemen ook niet van een leien dakje gegaan. Maar als ik dan kijk naar zijn wilskracht en het geloof in zichzelf en wat hij bereikt heeft weet ik gewoon dat ik die weg ook wil volgen. En ik weet ik zal diepe dalen moeten doorstaan om de top te bereiken.

Het is dan inderdaad heel goed om jezelf en je bedrijf te blijven evalueren. Elke ochtend en elke avond benoem ik mijn doelstellingen, wat wil ik gaan bereiken met mijn bedrijf en hoe ga ik dat doen. Welke stappen heb ik daarvoor te bewandelen. Maar ook waar kom ik vandaan en wat heb ik al bereikt. En als ik daarnaar kijk, hoeveel mensen ik heb mogen leren kennen in het afgelopen jaar, wat ik al gerealiseerd heb en wat ik overwonnen heb, dan straal ik van trotsheid. En het geeft mij nieuwe kracht en energie om de volgende etappe op de berg te gaan beklimmen.

Want ik wil en ik zal die top bereiken!  

Liefs Bianca