Mijn omgeving ziet mij wel ondernemen

Iedere maand geven Ellie en Bianca een inkijkje in de opstart van hun bedrijf als professional organizer. Ze mailen elkaar over waar ze mee bezig zijn, waar ze tegenaan lopen én vieren hun successen. Deze maand hun tweede mailwisseling over wat er allemaal komt kijken bij ondernemen!

 

Lieve Bianca,

Ik heb gemerkt dat niemand raar opkijkt als ik vertel dat ik een eigen bedrijf ben gestart als professional organizer. Mijn collega’s steunen mij heel erg, door met mij mee te denken. Ook mijn kinderen, familie en vrienden zien het als iets positiefs. Het past gewoon bij mij. Als een jas die in de kast hing en die ik nu aantrek. Mijn vader had vroeger ook een onderneming, het zit in mijn bloed… Dat kan niet anders. Tijdens de opleiding heb ik ontdekt hoe enthousiast ik was en hoe graag ik zelf ook wil ondernemen. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Het zit in mijn hoofd en in mijn hart. Ik ben een geboren ondernemer en ook als mijn omgeving dat niet zo zien, zou ik toch denken: “Maar ik weet wel beter. Ik voel het en ik volg mijn gevoel!!”. Hoe ervaar jij dat?

liefs Ellie

 ————————————————————–
Hi Ellie,

“Ik sta er mee op en ga er mee naar bed” zo herkenbaar!  Mijn eigen onderneming heb ik als een zaadje in mijn hoofd gepland dat aan het ontkiemen is.  Elke dag ben ik er mee bezig en het geeft zoveel energie. Mijn omgeving heb ik inmiddels deelgenoot gemaakt van mijn verlangen van een eigen bedrijf en die reageren net als jouw omgeving ook super enthousiast. Denken mee en helpen waar kan. Zo gaat mijn broer mijn website bouwen, heb ik via een kennis van mijn partner mijn brandbook laten ontwerpen en zal mijn schoonzus mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring schrijven. En wat mij helemaal vleugels geeft?  Als mijn omgeving tegen mij zegt hoe stoer zij het vinden dat ik mijn hart volg. En tuurlijk ben ik weleens onzeker of het mij allemaal wel gaat lukken, maar dan zegt mijn lief broodnuchter… Leef je mooiste leven, volg je droom en dit is die van jou. Go for it!

Liefs, Bianca

Meer lezen over de belevenissen van  Ellie en Bianca?
Hier stellen ze zich aan je voor
Hier lees je de eerste mailwisseling